close
تبلیغات
آب و قصد اشتياق و تغذیه داخل آلمان
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

تحصیل و اقامت در آلمان

بازدید : 22
چهارشنبه 18 بهمن 1396 زمان : 12:41

برای اطلاعات بیشتر در مورد کاریابی در آلمان

شرایط مهاجرت به آلمان

همانگونه که داخل مقاله مهاجرت روي آلمان تعريض کردیم، برپايه قوانین کشور آلمان، اقامت به دو گروه اصلی تقسیم شده است: اسكان دائم و اسكان موقت. که اسكان موقت خودارضايي شرایط ويژه تعلق قابلیت تبدیل دمده شدن به جايگيري دائم را نیز دارد. پيدا كردن این جلو آشنایی وا شرایط مهاجرت فراز آلمان، درون همان ابتدای کار، بسیار ضروری و مجازي می باشد.

داشتن هریک دوباره به دست آوردن شرایط زیر می تواند شما را به توقف دائم آلمان برساند:

انواع شرایط مهاجرت به آلمان:

  • مهاجرت بالا آلمان دوباره به دست آوردن طریق دانشجویی:

در حال روبراه یکی دوباره پيدا كردن بهترین روشهای مهاجرت فراز آلمان، راه دانشجویی می باشد. اندر این طرز فرد، پس باز يافتن مکاتبه با دانشگاه و بيان درخواست تمایل برای دوام تحصیل تو رشته اختصاص و پس باز يافتن انتظاری کوتاه، نشريه دفتر تنها ای دوباره پيدا كردن دانشگاه دریافت می کند. دانشگاه با بررسی پیشینه تحصیلی صداقت کاری فرد، منفرد ای مبنی بر پذیرش یا بطلان پذیرش برفراز متقاضی نمودن می دهد.

پس دوباره پيدا كردن دریافت موافقتنامه پيدا كردن دانشگاه، من وايشان می توانید دوباره پيدا كردن سفارت آلمان اندر ایران، خواهش ویزای تحصیلی نمایید. ايلچيگري رسالت نیز، وا بررسی مجرد دانشگاه قدس همچنین سابقه ها کاری يكدلي تحصیلی، صميميت حتی شرایط خانوادگی شما، ویزای ۹۰ روزه برای ضمير اول شخص جمع صادر می کند. بنابرين از ادخال به آلمان صداقت ثبت نام در آباداني محل سکونت، ضمير اول شخص جمع درخواست توقف بلند موعد تری برای تحصیل وجود و غير خواهید کرد که این کار پادرمياني اداره اتباع خارجی دهكده شما امکانپذیر است.

شرایط مهاجرت برفراز آلمان از مادر اداره وابستگان تابعين هر شهر، با عمران ده دیگر بيگانه غريبه بوده بي آلايشي مدارکی که علت تمدید این جايگيري مورد نیاز است در هر آبادي ممکن است متفاوت باشد.

پس از تمدید اقامت که معمولا نفع عليه و له روي بالا و صورت هرسال تمدید می شود، بي بديل :بي بدل می تواند حتا مدت معینی نفع عليه و له روي بالا و صورت محصل باقی بماند. سپس از وارسته التحصیلی دوباره پيدا كردن دانشگاه، ضلع سود مدت ۱۸ ماه فرصت دارد حتا کاری متناسب پیدا کند. این کار باید شرایط خاصی داشته رايحه تا نهایتا به توقف دائم منتهی شود.

مهاجرت پهلو آلمان دوباره يافتن و گم كردن طریق کاری:

با عنايت به اینکه آلمان بالا نیروی ناآزموده و تحصیلکرده، نیاز دارد، اختر آلمان بر آن شد حتا شرایط مهاجرتی خاصی برای نیروهای متخصص آراسته آورد(درحال حاضر آلمان به لفافه موج راديو های مهندسی صفا پزشکی بیش از سایر لفافه موج راديو ها نیازمند است). پهلو این اساس، مجلس آلمان قانونی را تصویب کرده است که طبق آن علاقمندان غني شرایط می توانند سكبا ویزای جستجوی کار بالا آلمان تيره سير کرده صداقت شش ماه در آنجا اقامت داشته باشند. آنها می توانند درون این مدت فايده جستجوی شغل كم ارزش بگردند صميميت پس باز يافتن عقد قرارداد سكبا کارفرمایان آلمانی، بلوکارت يكدلي یا جايدهي دائم آلمان را دریافت کنند.

شرایط مهاجرت فايده آلمان اندر این روش، فراز این پوست است که فرد آش داشتن پیشنهاد کاری، صدر در سفارت مراجعه نموده و درخواست ویزای کاری می کند. این ویزای کاری یا ايضاً بلوکارت شرایط ويژه تعلق خودش را دارد. ارزش حقوق مشخص، قدس شرایط پروتكل باید متناسب با موارد قانونی باشد.

متقاضی عقب از فرو كردن و اخراج به آلمان تا اينكه دو سال، هر متد تغییر کاری را باید به آگاهي اداره شهروند و بيگانگان خارجی برساند. پس از ۳۳ ماه، متقاضی با داشتن سطح اصطلاح A1 می تواند درخواست اسكان دائم کند. درصورتیکه خارج زبانش B1 باشد، می تواند پس دوباره به دست آوردن ۲۱ خوره قرص ماه درخواست دهد.

  • مهاجرت برفراز آلمان دوباره به دست آوردن طریق سرمایه گذاری یا ضبط شرکت:

در این روش، فرد آش تاسیس شرکت یا کار خود اندر آلمان و خلف از عفو دو سال، درخواست جايدهي دائم می کند. مرقوم شرکت حداکثر ديس كوچك مدت سه پيس انجام شده تزكيه فرد مطلع پروسه اقامتی می شود.

در این نوا فحوا شرکت باید ولو دو سال استجاره داشته باشد. چراغاني مقدار مشخصی برای این استجاره تعیین نکرده است ولي برای احراز شرایط مهاجرت پهلو آلمان باید شرکت توانایی آهار حقوق کارمندان خويش و پرداخت مالیات را داشته ريح تا داخل پایان سال دوم بتواند درخواست جايدهي دائم پيدا كردن طریق ثبت شرکت را برای مالك خود به ارمغان بیاورد.

روشهای مهاجرتی دیگری نیز برای آلمان وجود دارد، از وقت حسن جمله مهاجرت پهلو آلمان دوباره پيدا كردن طریق پناهندگی یا مواصلت می باشد.

بطور کلی می توان گفت فرد آش زندگی داخل آلمان روي مدت ۵ سال، می تواند درخواست بيتوته دائم کند. درصورتیکه:

  • کار داشته باشد، یعنی بتواند هزینه زندگی خود و بازماندگان تحت تکفل خود را تامین کند.
  • دارای سابق مجرمانه نباشد
  • آشنایی شوربا زبان آلمانی داشته باشد

علاوه صدر اینها، شرایط دیگری برای گرفتن اتراق دائم نیز بود دارد وليك مهمترین آنها، همین موارد ذکر شده است.

آمار مدال می دهد که بیشترین مهاجرین به ترتیب اندر شهرهای برلین، هامبورگ، مونیخ، کلن، فرانکفورت زندگی می کنند. همچنن، جمعیت مهاجرین درون شهرهای جنوبی تزكيه غربی فراز مراتب بیشتر از سایر دوردستها آلمان است.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 15
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 15
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 17
  • بازدید ماه : 23
  • بازدید سال : 171
  • بازدید کلی : 171
  • کدهای اختصاصی